Corporate for Millenials

Dacă citești asta, cel mai probabil ai pe urechi o pereche de căști 

Indiferent de jobul pe care îl ai, sunt unele zile când te folosești de extra-ajutor pentru a rezolva toate taskurile, atât pe cele știute, cât și pe cele neprevăzute. Concentrarea și creativitatea, nu vin așa oricum când avem nevoie de ele. E nevoie de nivelul potrivit de cafea sau ceai, de un scaun confortabil și, mai mult decât toate astea. MUZICĂ! Iar atunci când se termină cafeaua, muzica e tot ce ne mai rămâne.

Studiile au demonstrat că 9 din 10 persoane care ascultă muzică atunci când lucrează dau un randament mai bun și sunt capabile să-și termine taskurile mai devreme de deadline. Ba mai mult de atât, vin cu tot felul de idei creative și totul e mai puțin stresant. 

Dacă încă mai cauți idei de cadouri pentru clienții, colegii sau colaboratorii tăi, ia în considerare pasiunea lor pentru muzică și recomandările de mai jos.

1. Căști funky care îți permit să asculți muzica preferată oriunde

Includ baretă confortabilă, cablu audio de 1.5 m, este posibilă personalizarea căștilor pe lateral sau personalizarea cutiei. În plus, ai toate șansele să găsești exact culoarea care-ți place.

 

2. Căști wireless Vogue pentru o experiență sonoră premium

Foarte confortabile, izolează sunetul perfect, pot fi împachetate rapid, deci sunt numai bune pentru călătorii. Dotate cu sistem wireless integrat BT 4.0 pentru o conexiune optimă la 10 metri, plus baterie 200 mAh pentru a asculta muzica preferată timp de 6 ore. Dispun de opțiune hands-free pentru a prelua apeluri, includ și cablu USB. Cu design minimalist și modern, personalizabil.

3. Căști wireless + pouch, disponibile în mai multe culori

Potrivite pentru sport și activități zilnice pe fugă, includ microfon pentru apeluri și buton de volum. 

4. Caști wireless + LED pentru jogging

Potrivite pentru alergat, cu sistem de iluminare LED integrată, te ajută să te antrenezi în siguranță chiar și când e întuneric afară. Bateria 180 mAh poate fi folosită pentru 2-3 ore, conexiune wireless la 10m. Sunt depozitate într-o carcasă ce permite personalizare.

5. Căști wireless pliabile - albastru, alb, negru

Asculți muzica preferată timp de 4 ore, după o singură încărcare. Sunt funcționale la 10 metri, includ microfon pentru preluarea apelurilor și cablu USB pentru încărcare. 

 

 

Pentru prețuri, comenzi și cantități sau orice alte idei ne găsești la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Print Email

Contact

str. W.A. Mozart 18B, sector 2,
Bucureşti
Romania
020256
0040734661328
promo@give.com.ro

Pentru a va abona la newsletterul nostru va rugam sa accesati urmatorul link