Cadourile care conteaza

In 2020, Ziua Internationala a femeii se va sarbatori in jurul temei #EachforEqual.

Pentru ca o lume egală este o lume pozitiva, dinamica, in care ne asumam responsabilitati si recunoastem si meritele, in mod egal.

Ziua femeii reprezinta o celebrare a acestor asumari, zi de zi, inca din 1909, cand ziua de 8 Martie a fost numita Ziua Femeii.

Haideti să sărbătorim realizările femeilor, sa le aratam recunoasterea noastra.

Sa le celebram cum se cuvine, sa le sarbatorim, sa le imbratisam, sa le daruim flori si cadouri. Cadouri care sa le bucure cu adevarat, sa le placa, sa le poarte, pe care sa le tina aproape. Sunt gesturi care conteaza. Cadouri care conteaza.

Colectia de cadouri business de la Cacharel

Accesoriile nelipsite ale femeii actuale: o geanta colorata si incapatoare, o esarfa de matase pentru stil, un notes cu multibuzunare si instrument de scris . Cacharel aduce culori noi in tinutele de business corporate.

Toata colectia Cacharel la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Picture1

Fasciculul Elle Protection.

Știați că 65% dintre toate femeile au avut de a face cu un fel de hărțuire? 23% au suferit agresiuni sexuale, 20% au fost urmărite și lista continuă. Transformă-ți propria geantă de modă în garda de corp personală cu ajutorul fasciculului Elle Protection. Apăsând de două ori primul buton, declanșează o alarmă puternică și sperie agresorul. Apăsând de două ori butonul de alarmă de la Elle Protection Charm va trimite o alarmă silențioasă prin APP-ul de pe telefonul dvs. conectat. Până la 3 persoane (prestabilite în aplicația dvs.) vor primi SOS și locația exactă. Design înregistrat®


O serie de intreaga de idei bune la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Picture2 Picture3  Picture4 

Notesul care iti incarca smartphone-ul

Cadoul care chiar iti simplifica viata la birou: iti incarci telefonul wireless, doar asezandu-l pe coperta agendei tale. Pur și simplu odata asezat acolo, smartphone-ul se incarca. Mai mult, coperta este fabricata din peturi reciclate, iar hartia ivoire aduce un plus de sarm . Are si cablu usb, pt conectare la alte surse. Design înregistrat®

Colectia completa de cadouri wireless la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Picture5 Picture6
 
Picture7
 

The Heart Umbrella ,


Irezistibila, este cadoul nice to have al primaverii. Pentru un oras mai vesel, cu logo-ul companiei tale.


Rezistentă la vânt, cu cadru din fibră de sticlă si mâner siliconat.


Colectia completa de cadouri catchy la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Picture8

 Picture9 Picture10
 
Picture11
 

Print Email

Contact

str. W.A. Mozart 18B, sector 2,
Bucureşti
Romania
020256
0040734661328
promo@give.com.ro

Pentru a va abona la newsletterul nostru va rugam sa accesati urmatorul link