• Home
  • Blog
  • Ce alegi pentru cei mai sofisticați parteneri

Ce alegi pentru cei mai sofisticați parteneri

E decembrie, aproape de Crăciun, cea mai frumoasă și aglomerată perioadă din an. Deadline-uri, final de an, strategii pentru anul viitor, cadouri pentru familie, pentru prieteni și, nu în ultimul rând, cadouri pentru familia de la birou. 

Știm că sunt momente în care trebuie să faci alegerile potrivite pentru oamenii oamenii care ți-au fost alături tot anul și pe care vrei să-i răsplătești cu un zâmbet și o amintire de lungă durată. Cauți obiectele care să-i reprezinte, care să poarte mesajul tău mai departe, cu eleganța, rafinamentul și tactul de care dau dovadă relațiile croite în ani de colaborare armonioasă. Dacă ”sofisticat” e cuvântul cheie în căutările tale, ți-am pregătit o selecție de cadouri corporate de la brandurile recunoscute internațional pentru acest atribut: Nina Ricci, Cacharel, Hugo Boss și Cerruti.

Notepad A6 Red Pensée – Nina Ricci

O agendă elegantă îmbrăcată în piele roșie sau crem, cu sistem de închidere șnur, ambalată într-o cutie elegantă ce poate fi personalizată la comandă cu mesajul dorit.

Mapă elegantă A4 – Hugo Boss

 Pentru întâlnirile începute bine încă din prima clipă. Mapa Hugo Boss „Keystone” este inspirată direct de tradiția și îndemânarea casei de modă cu același nume. Look-ul contemporan este însoțit de grija evidentă cu care este lucrat fiecare detaliu, chiar și logo-ul embosat pe fermoar.

Set șal de lână și portofel elegant - Cacharel, colecția 2017

Un cadou all-season și fără vârstă. Cacharel e brandul care știe să ducă rafinamentul dincolo de orice granițe de stil sau gust. Acest set este disponibil în mai multe culori pastelate și va sosi ambalat într-o casetă elegantă și un compliment card cu urările și mesajul brandului tău.

 

Geantă de călătorii Hamilton de la Cerruti

Semnătura brandului Cerruti 1881 este poziționată elegant pe fața genții și pe bareta detașabilă. Realizată dintr-un material foarte moale, acest geantă este un must-have clasic pentru orice călătorie, fie de business sau o scurtă vacanță. Vine ambalată într-un pouch ce poate fi personalizat.

Ice Watch - culoare la alegere

Un ceas la modă și extrem de versatil. Gama Ice Watch vine într-o varietate mare de culori, cu cadran și accente aurii, astfel încât să nu treacă neobservat. Poți opta pentru roșu-vișiniu, albastru, alb, negru, verde.

 

Pentru întrebări legate de comenzi și cantități ne găsești la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tags: cadouri corporate, cadouri parteneri

Print Email

Contact

str. W.A. Mozart 18B, sector 2,
Bucureşti
Romania
020256
0040734661328
promo@give.com.ro

Pentru a va abona la newsletterul nostru va rugam sa accesati urmatorul link