• Home
  • Blog
  • Terrace Lamp: cel mai cool cadou corporate

Terrace Lamp: cel mai cool cadou corporate

LEXON este un brand cu origini franceze, care și-a extins pasiunea pentru design de produs în întreaga lume, colaborând cu oameni talentați și plini de idei ce creează obiecte capabile să facă viața mai frumoasă. Suntem bucuroși să aducem produsele LEXON în România ca parte din colecțiile GIVE, iar unul dintre cadourile corporate care ne-a atras atenția cu scor maxim la capitolul inovație e Lampa TERRACE.

Prezentă în selecția Intramuros, dar și în galeriile Lafayette si  Beaumarchais, este exact acel obiect care te convinge, pentru că atunci cand tehnologia și designul vin împreună nu pot ieși decât lucruri bune. Îndeplinește, concomitent, rolul unei veioze care-și reglează intensitatea (lumina warm yellow (2900K), boxă speaker Bluetooth V4.1 pentru a reda muzica preferată și power bank (4000 mAh) pentru încărcarea concomitenta a două telefoane smart.

Adică lumină + muzică + energie la pachet. Stă la fel de bine în sala de meeting, pe birou sau acasă.

Realizată din materiale de ultimă generație, o combinație de ABS, oțel si silicon, disponibilă în 3 variante (silver, matt gold, copper), este un cadou care cu siguranță nu va trece neobservat.

Terrace LAMP a fost creată de designerii Anne Klepper și Elise Berthier. Este distribuită în România de GIVE, poate fi personalizata cu gravura laser, este perfectă pentru un cadou corporate ce ar putea marca un nou final de an împreună.

Detalii si comenzi la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Print Email

Contact

str. W.A. Mozart 18B, sector 2,
Bucureşti
Romania
020256
0040734661328
promo@give.com.ro

Pentru a va abona la newsletterul nostru va rugam sa accesati urmatorul link