Ziua femeii: 5 idei creative de a o celebra

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar noi vrem să te ajutăm să o întâmpini exact așa cum se cuvine. Mai mult decât atât, începutul lunii martie marchează un eveniment important în întreaga lume: Ziua Internațională a Femeii, fiind ocazia perfectă să arăți aprecierea pentru colegele și partenerele tale de business! O poți face prin intermediul unui cadou sincer care să poarte admirația și prețuirea echipei și a întregii companii. 

Cu gândul la această zi specială, am selectat o serie de cadouri perfecte pentru toate femeile cu care colaborezi.

Cadouri feminine pentru business, cu finisaje impecabile. Orice model de geantă poate fi personalizat în mod delicat cu un breloc ce poartă numele brandului pe care îl reprezinți. 

Cadouri amuzante și interactive. Unul dintre cele mai cool obiecte multifuncționale ale momentului: boxă wireless, suport pentru plante și un element surprinzător este atunci când atingi planta și poți cânta la pian.

Cadouri inovatoare. Alege pentru partenerele tale obiecte suprinzătoare de o calitate înaltă, care să poarte mesajul tău corporate.Cadouri pentru momentele de respiro. O alergere inspirată pentru momentele de deconectare totală. Set de lumânări și potpourri, iar cutia în care este ambalat poate purta semnătura companiei tale.Cadouri pentru femei în mișcare. Aleargă, respiră, bucură-te! Acest activity tracker, cu un design foarte elegant, a fost creat cu scopul de a motiva, inspira și de a contribui la starea de bine a celor care-l folosesc.

Pentru întrebări legate de comenzi, personalizări și cantități ne găsești la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Posted in Blog

Tags: cadouri corporate, cadouri femei, ziua femeii

Print