Fidget spinner: un material promoțional pe val în acest sezon

Cu atâta tehnologie în jur, e revigorant să vedem că atenția copiilor se îndreaptă către ceva care nu implică un ecran.  Și nu vorbim despre kendama, vorbim despre fidget spinner - un fel de titirez cu 3 elice - jucăria care a devenit populară în curtea școlii, dar și în birourile celor mari.

Virală în social media, personalizată și vândută de celebrități de top, jucăria a fost în top 20 cele mai vândute jucării de pe Amazon. Poți să la iubești sau poți să le urăști, dar fidget spinnere-le sunt unul dintre cele mai populare obiecte ale acestei generații.

Ce este, de fapt, un figdet spinner?

Dacă nu ai văzut deja unul, deși șansele sunt foarte mici, află că este un obiect colorat, mic, cât să încapă într-un buzunar. Niște aripi amplasate pe un rulment, care permit să se învârtă. Este ușor și nu face zgomot.

Spinner-ul, venit de nicăieri, a câștigat atenție în 2016 în rândul copiilor, iar apoi s-a răspândit și în rândul adulților care aveau nevoie de o pauză de relaxare în timp ce lucrau. Acum se vinde în toată lumea, în diverse culori și dimensiuni, iar canalele de Youtube strâng sute de mii de views la tutorialele cu tricks & tips despre el.

Spinner-ul a fost creat de o femeie pe nume Catherine Hettinger, în 1977, în ideea de a o calma pe fiica sa, care suferea de o tulburare autoimună. Nu și-a permis să plătească brevetul pentru patentare, așa că acum primește doar creditele implicite. Până să devină faimoasă, a fost promovată ca o jucărie anti-stres.

O explicație teoretică la întrebarea „de ce este atât de popular?” ar fi pentru că este o modalitate simplă de distracție și relaxare. Atrage rapid atenția, poate fi ușor de personalizat și este folosit atât de copii, cât și de adulți.

Indiferent de campania pe care urmează să o implementezi, spinner-ul este o alegere care va atrage atenția clienților tăi și te va poziționa în rândul brandurilor cool. E important de știut că materialul din care este realizat influențează calitatea funcționării. Cere astăzi o ofertă personalizată de fidget spinnere la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Posted in Blog

Tags: fidget, fidget spinner

Print