Culorile toamnei 2017

Culori în trend de avut pe radar în toamna anului 2017

Ca la fiecare început de sezon, Pantone Inc. are acest talent de a prezice culorile pe care le vom întâlni peste tot în jurul nostru, în perioada imediat următoare. Și nu greșește niciodată. De exemplu, pentru toamna aceasta ne-a propus nuanțe calde, neutre, dar și unele ușor accentuate.

Designerii de produs și producătorii de materiale promoționale au luat notițe și au propus pentru noul sezon obiecte actuale, în ton cu cele mai noi tendințe coloristice. Inspiră-te și alege cele mai cool produse pentru evenimentele acestui sezon!

Iată care sunt culorile toamnei 2017

Grenadine

Un roșu aprins, ușor mat. O culoare caldă, dinamică care atrage atenția prin vibrația ei puternică.

Tawny port

Un vișiniu prăfuit, ce ne duce cu gândul la culoarea mustului, elegantă și sofisticată. Poate fi folosită în geometrii, mai ales când este combinată cu nuanțe metalice.

Ballet slipper

O rudă îndepărtată, mult mai tânără, a nuanței de roșu, ballet slipper poate fi rozul de pe tuturile balerinelor sau rozul din obrajii atinși de vântul de toamnă.

Butterum

Un bej cald care derivă din mixul dintre unt și rom. Este genul de culoare neutră pe care dacă o pui în combinație cu oricare alta, nu ai cum să dai greș.