Culorile toamnei 2017

Culori în trend de avut pe radar în toamna anului 2017

Ca la fiecare început de sezon, Pantone Inc. are acest talent de a prezice culorile pe care le vom întâlni peste tot în jurul nostru, în perioada imediat următoare. Și nu greșește niciodată. De exemplu, pentru toamna aceasta ne-a propus nuanțe calde, neutre, dar și unele ușor accentuate.

Designerii de produs și producătorii de materiale promoționale au luat notițe și au propus pentru noul sezon obiecte actuale, în ton cu cele mai noi tendințe coloristice. Inspiră-te și alege cele mai cool produse pentru evenimentele acestui sezon!

Iată care sunt culorile toamnei 2017

Grenadine

Un roșu aprins, ușor mat. O culoare caldă, dinamică care atrage atenția prin vibrația ei puternică.

Tawny port

Un vișiniu prăfuit, ce ne duce cu gândul la culoarea mustului, elegantă și sofisticată. Poate fi folosită în geometrii, mai ales când este combinată cu nuanțe metalice.

Ballet slipper

O rudă îndepărtată, mult mai tânără, a nuanței de roșu, ballet slipper poate fi rozul de pe tuturile balerinelor sau rozul din obrajii atinși de vântul de toamnă.

Butterum

Un bej cald care derivă din mixul dintre unt și rom. Este genul de culoare neutră pe care dacă o pui în combinație cu oricare alta, nu ai cum să dai greș.

Navy Peony

Sau un bleumarin subtil, o nuanță des întâlnită în propunerile Pantone cam în fiecare sezon. Ușor melancolică, echilibrată, ce amintește de culorile mării.

Neutral Gray

Avem de-a face aici cu o nuanță care intrigă prin simplitatea ei și care ne teleportează în ținuturile scandinave, în pădurile de mesteceni.

Shaded Spruce

Un turcoaz pe care îl întâlnim des în pădure, acel ton care rămâne verde indiferent de anotimp.

Golden Lime

Nici verde, nici galben, undeva la granița dintre cele două. O culoare reprezentativă anotimpului în care ne aflăm. Ne putem obișnui să o vedem aplicată pe obiecte moderniste, dar și în stiluri retro.

Marina

După cum îi spune și numele este o nuanță ce amintește de mare și orice are legătură cu marea. O culoare relaxantă, potrivită obiectelor de interior.

Autumn Maple

O altă nuanța reprezentativă pentru toamnă, culoarea frunzei de arțar pe timp de toamnă sau portocaliul dovlecilor copți.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Tags: pantone, culorile anului 2017, tendinte, material promotionale

Print Email

Contact

str. W.A. Mozart 18B, sector 2,
Bucureşti
Romania
020256
0040734661328
promo@give.com.ro

Pentru a va abona la newsletterul nostru va rugam sa accesati urmatorul link